Dáárom zijn PVC vloeren gezinsvloeren bij uitstek

Dáárom zijn PVC vloeren gezinsvloeren bij uitstek

HEERLIJK WARME VOETEN DANKZIJ DE KRASVRIJE PVC VLOER

Een PVC vloer is een zeer budgetvriendelijke en kwalitatieve vloer die goed matcht met het gezinsleven. Strak als een gietvloer en zo warm als een tapijt: een PVC vloer heeft het allemaal.  Een echte gezinsvloer waarop geleefd, gedanst, gesprongen en gelopen mag worden. Zo Waarom wij zo’n fan zijn van deze vloer? Wij vertellen het je!

GET YOUR FEET ON THE GROUND

Een houten vloer: maar dan anders

Op zoek naar een budget- én kindvriendelijke houten vloer? Denk dan eens aan harde vloeren met houtimitaties, zoals een PVC vloer. Hij oogt en voelt – door het nerfreliëf – precies als hout, maar heeft in gebruik niet veel gemeen met hout. De vloeren voelen aangenaam aan en zijn daarmee echte blote voeten vloeren: lekker warm en comfortabel, maar ook strak en oersterk. Dit is daarnaast de ideale vloer om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een houtvrije parketvloer. Deze kunststof parketvloer wordt gemaakt van verschillende lagen PVC en vormt een alternatief voor laminaat of parket. PVC vloeren zijn bijzonder sterk, vlak, vormvast en vlekken en krassen niet. Daarnaast is dit materiaal door het gladde, niet poreuze oppervlak zeer hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud: schoonmaken doe je eenvoudig met een sopje.

Lees snel meer over vloeren voor een familiehuis

Strak en warm met vloerverwarming

PVC vloeren kunnen op twee manieren gelegd worden: met een click-verbinding of door het vast te verlijmen. Wanneer je ervoor kiest om het vast te verlijmen, wordt een PVC vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. Door de verlijming geleidt de vloer namelijk enorm goed warmte. Heerlijk voor de voeten!

Kindvriendelijke vloeren

Een houten vloer in de keuken is prachtig, maar ook een hele zorg voor notoire knoeiers. Wel graag hout, maar geen vlekkenstress in de keuken? Een visgraat lookalike van oersterk, kras- en waterbestendig PVC kan elk ongelukje aan. Dat maakt een PVC vloer dé gezinsvloer bij uitstek.

Lees hier meer over PVC vloeren

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig?

De styliste denkt met je mee voor een sfeervol interieur.

Chat of maak een belafspraak met de styliste

Meer lezen?

Steellook binnendeuren als goedkoper alternatief voor stalen deuren

dinsdag 13-09-2022

Steellook binnendeuren als goedkoper alternatief voor stalen deuren

Steellook taats- of schuifdeuren maken jouw moderne jaren ’30 woning of industriële woonstijl helemaal af. Een goedkoop alternatief voor stalen deuren!

Lees meer
Zó combineer je steellook schuifdeuren onder jouw overkapping

woensdag 06-07-2022

Zó combineer je steellook schuifdeuren onder jouw overkapping

Ga voor steellook schuifdeuren onder de overkapping of in je tuinhuis: de ideale koppeling met je tuin volgens onze experts.

Lees meer