Een taatsdeur past in iedere interieurstijl

Taatsdeuren: dé industriële eyecatcher voor iedere interieurstijl!

De ‘finishing touch’ in bijna elk ontwerp voor een warm interieur met klasse

Je hebt ze vast al ergens voorbij zien komen: zo’n strakke zwarte stalen binnendeur die het interieur helemaal af maakt. Een zogenoemde stalen of steellook binnendeur is in zo veel mogelijkheden toepasbaar omdat het vaak maatwerk is. Een taatsdeur is een gave binnendeur die om zijn verticale as draait, taats draaiend dus. 

De draaipunten of taatsen bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Hierdoor krijg je een mooie strakke montage zonder kozijn. Wil je ook zo’n stalen binnendeur in huis? Ik vertel je er alles over!

Luxurious living – crafted by hand

Een praktische en prettige stalen doorgang

Omdat een taatsdeur maatwerk is, past het altijd. Deze binnendeuren worden gemaakt van echt staal of prijsvriendelijk aluminium, ook wel steellook genoemd. Deze taatsdeuren geven jouw interieur meteen een moderne uitstraling. Je creëert snel extra ruimte in huis door de transparante binnendeuren en de draaicirkel van 180 graden. Deze draaicirkel is mogelijk door het pivot scharnier met een automatisch dempende soft-close sluiting. Je hebt dus geen dichtslaande binnendeuren, maar een praktische en prettige doorgang van de ene naar de andere ruimte. Je interieur krijgt warmte en diepte door het gebruik van sterke natuurlijke materialen als staal in combinatie met bijvoorbeeld hout. Hierdoor heb je een doorkijk door het hele huis, maar er ontsnapt geen warmte. Daarnaast biedt het toch enige privacy en geborgenheid. Je kunt de stalen binnendeur ook toepassen als een echte luxe kamer-en-suite doorgang. Dat doe je door twee taats draaiende binnendeuren naast elkaar te plaatsen.

De veelzijdigheid van een industriële binnendeur: daar kun je alle kanten mee op!

Met de juiste details geef je zelf de finishing touch aan je interieur. Doe dit door bijvoorbeeld te kiezen voor strakke grepen in een mat zwarte textuur poedercoating op de taats binnendeur. Niet alleen slijtvast en functioneel, maar ook een echte eyecatcher. De taatsdeur is heel veelzijdig: je draait hem eenvoudig links- én rechtsom en zet hem open of juist gesloten in de nis. De materialencombinatie beton, hout en staal zijn vaak de drie basiselementen voor een geslaagd interieurontwerp. Het stoere materiaal staal kan soms vrij koud en hard overkomen in je interieur. Daarom raad ik aan om ook wat tegenhangers toe te voegen aan het interieur. Denk aan zachte kussens, een mooi vloerkleed of planten voor een levendige sfeer.

Stylingtips: zo tover je jouw huis om tot een jaren '30 woning

Het zijn de details die jouw stalen binnendeur persoonlijk maken 

Er zijn nog meer keuzes die je kunt maken om jouw stalen binnendeur een persoonlijke look mee te geven. Zo kun je kiezen voor helder of mat glas en voor een vakverdeling in de binnendeur die jij het mooist vind passen. Het zijn de details die ervoor zorgen dat de inrichting een persoonlijk karakter krijgt en een eenheid wordt. Geniet van het bedenken, creëren en leven in jouw interieur thuis. Voor een industriële look is staal een materiaal dat je ook terug kunt laten komen in andere interieur-onderdelen. Denk aan hanglampen, een tafel met een stalen onderstel of een grote stalen wandkast of room-divider. Wees niet voorzichtig en ga meteen voor een groot item. Laat je inspireren en geef er ook je eigen persoonlijke ‘draai’ aan!

Ontdek nu het aanbod taatsdeuren van Verhaag

Steellook taatsdeur

Taatsdeuren

Geïnspireerd geraakt en hulp nodig bij jouw eigen keuzes?

Onze experts helpen je graag verder met jouw project.

Maak nu een afspraak

Meer lezen?

8 tips voor verkoopstyling

zaterdag 12-12-2020

8 tips voor verkoopstyling

Ga je binnenkort je huis verkopen, of wil de verkoop niet vlotten? Door je huis anders te stylen kan dit een hoop schelen. Maak zelf je huis verkoopklaar!

Lees meer