Zó combineer je steellook schuifdeuren onder jouw overkapping

Zó combineer je steellook schuifdeuren onder jouw overkapping

Oneindig lange zomeravonden met steellook schuifdeuren

Met een drankje heerlijk genieten in de loungeset of hangmat: die zwoele zomeravonden mogen wat ons betreft oneindig lang doorgaan. En deze warme sfeer creëer je eenvoudig zelf onder je overkapping of je tuinhuis met behulp van steellook schuifdeuren: het budgetvriendelijke alternatief voor stalen deuren.

LONG LIVE SUMMER NIGHTS

Het huiskamergevoel in je tuin

De trotse bezitters van een overkapping weten hoe heerlijk het is om op deze plek tijdens een warme zomerdag een eerste koffie in de ochtend te drinken, of om ’s avonds lekker de barbecueën met vrienden. Verleng het zomerseizoen door industriële en moderne steellook schuifdeuren onder de overkapping te plaatsen. De outdoor schuifdeuren zijn bestand tegen weersinvloeden. Ze houden de warmte enigszins binnen en de koude wind buiten. Even wat frisse lucht nodig? Dan schuif je de deuren eenvoudig open en zit je ineens weer midden in je tuin. Dat zorgt dat het maandenlang goed vertoeven is in de tuin! En door (eventueel vaste) wanden te plaatsen creëer je zelfs een heus buitenverblijf.

Heerlijk! Groots wonen binnen, lees snel verder

Zo combineer je steellook schuifdeuren

Dankzij steellook buitendeuren heb je een echte tuinkas om in te leven. En omdat je hier maandenlang veel tijd door zal brengen, is het belangrijk om ook aan deze inrichting de nodige aandacht te schenken. Kleed deze buitenruimte sfeervol aan met de juiste meubels en accessoires. Kies voor natuurlijke materialen zoals hout om een mooie koppeling met de tuin te maken. Laat in de inrichting de matzwarte kleur van de schuifdeuren terugkomen voor een prachtig combinatiespel. Maak ook slim gebruik van de (vaak kleine) ruimte die je hebt. Hang planten op aan de muur, maak gebruik van multifunctionele meubels of ga voor een mobiele open haard die bijvoorbeeld ook opgehangen kan worden. Kies ook in de rest van je huis voor aluminium kozijnen zodat deze perfect matchen met je steellook schuifdeuren. Waarschuwing vooraf: met deze inrichting wil je niet meer weg onder de overkapping!

Ga ook binnen voor steellook taatsdeuren

Steellook buitenschuifdeur naar eigen wens

De steellook deuren zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn gemakkelijk opzij te schuiven over de geleiderails, die leverbaar is in een 2, 3, of 4-sporige uitvoering. Het aluminium systeem is voorzien van veiligheidsglas en is optioneel verkrijgbaar met soft-close systeem. Hiermee zijn ze veel fijner in gebruik dan echte stalen deuren: die zijn erg zwaar in gewicht.

Er zijn nog meer keuzes die je kunt maken om jouw steellook buitendeur een persoonlijke touch mee te geven. Zo kun je kiezen voor helder of mat glas en voor een vakverdeling die jij het mooist vindt passen. Zo raak je er niet op uitgekeken! Daarnaast is het materiaal van steellook schuifdeuren erg onderhoudsvriendelijk: zo heb je er nog jaren plezier van.

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig?

De styliste denkt met je mee voor een sfeervol interieur.

Chat of maak een belafspraak met de styliste

Meer lezen?

Dáárom zijn PVC vloeren gezinsvloeren bij uitstek

woensdag 10-08-2022

Dáárom zijn PVC vloeren gezinsvloeren bij uitstek

Een PVC vloer is een zeer kwalitatieve en budgetvriendelijke vloer die goed matcht met het gezinsleven. Strak als een gietvloer en zo warm als een tapijt.

Lees meer
In 4 stappen naar een goede basis voor het interieur

dinsdag 17-05-2022

In 4 stappen naar een goede basis voor het interieur

Een op goed elkaar afgestemd interieur start met een sterke basis. Bepaal eenvoudig de perfecte basis voor jouw mooiste interieur met deze 4 stappen.

Lees meer