Over Verhaag

Het interieur van jouw dromen begint bij Verhaag

Thuis is de plek waar je de mooiste herinneringen maakt. Waar je samen prachtige momenten deelt. Wij vinden dat iedereen een mooi thuis verdient. En waar jouw thuis voor jou misschien wel al het mooiste plekje op aarde is, zorgen wij ervoor dat jouw interieur dat ook wordt. Met prachtige vloeren, en met de mooiste schuifdeuren, wanden, kasten en plafonds, maken wij het interieur van jouw dromen. Met precisie en met vakmanschap. Precies zoals jij het wilt. Want voor de plek waar je thuiskomt, is alleen het mooiste mooi genoeg.

We zijn een familiebedrijf van de vierde generatie. Al meer dan 100 jaar, bouwen wij op vertrouwen. En door van jouw thuis, een schitterende plek te maken, maken we jouw momenten nóg een beetje mooier.

Je mooiste leven begint thuis.

Thuis voelen

Je ergens helemaal thuis voelen. Een fijner gevoel bestaat niet. Wij willen klanten, medewerkers en partners zich zoveel mogelijk thuis laten voelen. En dat voel je niet alleen thuis of op het werk dankzij de prachtige interieurs van Verhaag. Dat voel je al bij de eerste kennismaking.

 

Vertrouwen

Wij doen niet alleen wat we zeggen, maar zeggen ook wat we doen. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Wij gaan uit van het goede in de mens, en bouwen al meer dan 100 jaar op vertrouwen. We zijn vereerd dat ons familiebedrijf is bekroond met een koninklijke onderscheiding.

Vooruitstrevend vakmanschap

Onze vakmannen streven naar perfectie in alles wat ze doen. Bij ons neemt niemand genoegen met een acht, wij zetten net dat stapje extra om het interieur van jouw dromen te realiseren. We onderscheiden ons met topkwaliteit, want daar heb je meer én langer plezier van.

 

Service

Oprechte aandacht is het mooiste dat je iemand kunt geven. Wij waarderen de tijd die onze klanten en medewerkers ons elke dag geven enorm. Met de beste service gaan we voor 100% tevreden klanten. En die service is altijd persoonlijk en altijd op maat.

Onze historie

Onze historie

Ons familiebedrijf heeft een rijke historie met 120 jaar vakmanschap

Werken bij

Werken bij

Wij zijn regelmatig op zoek naar vakmensen om ons team te komen versterken

Hofleverancier

Sinds 2003 mag Verhaag zichzelf ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ noemen. Een eretitel die het familiebedrijf heeft verdiend door meer dan 100 jaar maatschappelijke betrokkenheid en regionaal belang. Verhaag heeft zich onderscheiden - en onderscheidt zich nog steeds - door oog te hebben voor haar omgeving en gepassioneerd ondernemerschap.

Hofleverancier van de koning