Reviews

Wat een fijn bedrijf is Verhaag toch. Van begin tot eind zijn wij hier goed geholpen. Goed advies in de showroom waardoor we tot de perfecte keuze voor onze woning zijn gekomen. Fijne mensen die de klus komen klaren, vakmannen. Er waren te weinig planken, dit werd snel opgelost waardoor de vloer toch in 2 dagen opgeleverd kon worden. Heel fijn.

Van het advies in de prachtige showroom tot het leggen van ca. 160 m2 PVC-vloer was alles netjes verzorgd. Echte vakmensen die meedenken en uitdagingen die ze in het werk tegen komen worden vakkundig opgelost. Na een maand werd er een bultje zichtbaar. Eén telefoontje en dit werd opgelost.

Een kundig en professioneel bedrijf met goed advies en uitstekende legkwaliteiten van PVC vloeren.

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Mooie en goede schuifwanden voor mijn tuinhuis geleverd en prima service!

Er werd zorgvuldig gewerkt en na werktijd werd de ruimte ook weer netjes achtergelaten. Tussendoor werden vragen over de vloer goed beantwoordt en werd er meegedacht over items die gemaakt moesten worden (trap en loopplankje hond). We zijn enorm tevreden over het hele proces!

Een heel professioneel, kundig en klantvriendelijk bedrijf! Reeds 3x een vloer via Verhaag besteld en elke keer weer een topservice. Niet alleen als alles goed gaat, maar ook wanneer er iets niet goed gaat.

Een prachtige eiken vloer, schuifpui en taatsdeur geleverd. Zeer goede kwaliteit en perfecte service. Echt vakmanschap.

We hebben een mooie visgraatvloer uitgezocht en deze is erg mooi gelegd.

Stond open voor maatwerk, we zijn erg blij met onze stalen glazen raam en deuren. Echt top! Mooi vakwerk geleverd ook door de jongens van di-door.

De firma Verhaag heeft op alle verdiepingen van ons nieuwe huis een prachtige houten visgraat vloer met bies gelegd. Ook hebben zij de plinten en wanden gedaan. Geweldig werk geleverd en medewerker Bart is een super nauwkeurige en zeer aardige vakman. Grote pluim!

We hebben een steel look wand met twee taatsdeuren gekocht bij Verhaag. Voor ons huis de kers op de taart. En alhoewel het een renovatiewoning is, was zelfs de opening waar de wand in is geplaatst niet 'recht'. Daar kom je alleen achter met goed opmeten. Bij het plaatsen werd er helaas iets beschadigd, dat kan gebeuren. Zonder er zelf actie op te ondernemen is het prima opgelost. Dat maakt Verhaag en zijn leveranciers beter dan goed: oplossingsgericht denken en handelen.

Door een uitbreiding van ons huis hebben we de vloer, welke we 5 jaar geleden hebben laten leggen door Verhaag, ook weer laten uitbreiden door hen. We waren toen al tevreden over de communicatie, levering en het resultaat. Nu is de ervaring weer hetzelfde. Fijn bedrijf, goed advies, en heel vriendelijke en snelle communicatie.

Erg goed proces geweest om met Verhaag samen te werken. Ze zijn flexibel in de planning waardoor de afstemming met de verbouwing prima verliep. De vloer is uitstekend gelegd, mooie sortering van het hout waarbij iedere plank van het tapis bij het leggen is gecontroleerd op noesten en oneffenheden. Het is een sieraad van het huis geworden waar we heel erg blij mee zijn.

We zijn goed en snel geholpen met onze aluminium/steel look deuren als afscheiding van onze woonkamer en keuken!

Geweldige kwaliteit en super service!

Snelle reactie op ons probleem (wateroverlast zodat er nieuw parket moest komen). Snelle afhandeling van het werk, waar andere bedrijven zeiden dat er pas in januari 2021 tijd is voor ons. Snel belofte gegeven dat een probleempje met het nieuw gelegde parket zal worden opgelost. Belofte moet wel nog bewaarheid worden. Persoonlijke service, op het vriendschappelijke af. Over prijs/kwaliteit kan ik geen oordeel geven omdat ik geen vergelijking heb.

Ik ben binnen komen lopen op advies van een bekende. Werd goed geholpen in de showroom. prijsindicatie terplekke ontvangen. Offerte de zelfde dag per mail binnen. Na opdracht komt eigenaar werkzaamheden zelf in het werk bekijken. Planning op afroep gezien nog andere werkzaamheden uitgevoerd in pand diende uitgevoerd te worden. op verzoek voor aanvang werkzaamheden binnen 2 weken vloer perfect gelegd door twee vakkundige mannen, geen rommel achter gelaten en mooi alles opgeveegd. 

Factuur na vragen of alles naar wens is uitgevoerd binnen een week in de mail, dus alles zeer professioneel uitgevoerd daar bij Verhaag

Prima geholpen in de winkel. Geen lange wachttijden voor wat betreft inmeten en leggen van de vloer. Zeer vriendelijke, nette, hardwerkende medewerkers die het werk uitvoerden. De vloer ziet er strak uit en de plinten zijn netjes gemonteerd.

Zoals verwacht heel prettig. Carlos heeft netjes gewerkt en was ook nog eens fijn in de omgang. Udo en team bedankt voor het geleverde de werk en service. We hebben weer een mooie vloer

De vloer ligt er mooi in. Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden met het hele proces. Vanaf binnenkomst, hartelijk ontvangen, ruime keuze mogelijkheden, een goed advies, een acceptabele prijs en gedegen vakwerk bij het uitvoeren van de werkzaamheden door prettige professionele medewerkers.

Goed afspraken mee te maken, erg flexibel. Vakmensen voeren het werk goed uit. kortom heel tevreden.

We hebben een topvloer gekregen!

Wij hebben wederom een zeer goede ervaring met Verhaag. Voor de tweede keer een vloer laten leggen en enorm blij met het resultaat. Super strak!