Reviews

Ik ben binnen komen lopen op advies van een bekende. Werd goed geholpen in de showroom. prijsindicatie terplekke ontvangen. Offerte de zelfde dag per mail binnen. Na opdracht komt eigenaar werkzaamheden zelf in het werk bekijken. Planning op afroep gezien nog andere werkzaamheden uitgevoerd in pand diende uitgevoerd te worden. op verzoek voor aanvang werkzaamheden binnen 2 weken vloer perfect gelegd door twee vakkundige mannen, geen rommel achter gelaten en mooi alles opgeveegd. 

Factuur na vragen of alles naar wens is uitgevoerd binnen een week in de mail, dus alles zeer professioneel uitgevoerd daar bij Verhaag

Snelle reactie op ons probleem (wateroverlast zodat er nieuw parket moest komen). Snelle afhandeling van het werk, waar andere bedrijven zeiden dat er pas in januari 2021 tijd is voor ons. Snel belofte gegeven dat een probleempje met het nieuw gelegde parket zal worden opgelost. Belofte moet wel nog bewaarheid worden. Persoonlijke service, op het vriendschappelijke af. Over prijs/kwaliteit kan ik geen oordeel geven omdat ik geen vergelijking heb.

Prima geholpen in de winkel. Geen lange wachttijden voor wat betreft inmeten en leggen van de vloer. Zeer vriendelijke, nette, hardwerkende medewerkers die het werk uitvoerden. De vloer ziet er strak uit en de plinten zijn netjes gemonteerd.

Zoals verwacht heel prettig. Carlos heeft netjes gewerkt en was ook nog eens fijn in de omgang. Udo en team bedankt voor het geleverde de werk en service. We hebben weer een mooie vloer

De vloer ligt er mooi in. Zeer tevreden!

Geweldige kwaliteit en super service!

Wij zijn zeer tevreden met het hele proces. Vanaf binnenkomst, hartelijk ontvangen, ruime keuze mogelijkheden, een goed advies, een acceptabele prijs en gedegen vakwerk bij het uitvoeren van de werkzaamheden door prettige professionele medewerkers.

Goed afspraken mee te maken, erg flexibel. Vakmensen voeren het werk goed uit. kortom heel tevreden.

We hebben een topvloer gekregen!