Specials

SPECIALS

MOOIE INTERIEURPRODUCTEN VOOR SFEER IN HUIS

Verhaag selecteert mooie producten die de sfeer in het interieur nét iets meer cachet geven; de specials. Ze geven jouw interieur stijl en net dat beetje extra. Mooie luxe kwalitatieve producten die je in onze showroom kunt bewonderen en kopen.  

Van al deze producten is Verhaag select dealer. Laat je inspireren en adviseren over deze mooie eyecatchers voor in huis. Je mooiste leven begint immers thuis.  

Bewonder ook de nieuwe Piet Boon vloerencollectie

LE FEU

deens design voor huis, terras en tuin

Sfeervol, veilig en een echte eyecatcher: 

Le Feu, de 'mobiele' open haard voor in huis en op uw terras. Le Feu, van Scandinavisch design, wordt gestookt op milieuvriendelijke bio-ethanol en geeft een prettige warmte af. De haard is na aankoop eenvoudig te installeren en meteen gebruiksklaar: er is geen afvoerkanaal nodig. Zo creëert u ook zonder schoorsteen sfeer en warmte in uw huis!  

Slim ontwerp

Le Feu is verplaatsbaar en in een handomdraai te wijzigen in een ander model. Met zes basismodellen zijn er ruim veertig keuzes mogelijk. Bovendien veilig in gebruik door de biologische brandstof bio-ethanol. Bio-ethanol is een brandstof van mais, suikerbieten en rogge. Er komt CO2 vrij maar geen vieze rook- en roetwalmen. Een afvoer, zoals een schoorsteen, is niet nodig. De vloeistof komt in een apart reservoir.

Verkrijgbaar vanaf € 1755,-  

274882379_489997646129644_8562756257968060772_n.jpg

NIEUW : The Patio heather

De gas powered heater voor op je terras of balkon.

The Patio terrasverwarmer is een verfrissende luxe aanvulling op het assortiment van Le Feu en heeft een uniek cilindervormig design met 5 mm glas rondom waardoor je 360° zicht op prachtige vlammen hebt! Met tot 32 branduren en met een output van 8,7 kW is The Patio klaar om uw terras of balkon te verwarmen! De heater is CE gecertificeerd en is ontwikkeld volgens de meest recente technologie; de gastoevoer sluit meteen af als de vlam uitgaat, of als de heater onverhoopt omvalt.

Materiaal: Roestvrij staal, powdercoated black, 5mm warmteresistent glas

Hoogte: 1316 mm

Hoogte glasrand: 494 mm

Ø: 400 mm

Gewicht: 27,4 kg

Maximaal vermogen : 8,7 kW

Met elektronische ontsteking en weerbestendige poedercoating. Het lavagesteente geeft een prachtige gloed en vlam. Bovendien is deze terras-heater gemakkelijk te verplaatsen met 4 hoogwaardige dubbele wielen.

Verkrijgbaar vanaf € 1600,-  

289289941_570330341429707_6637224673315426395_n.jpg

YOUR WALLS AKOESTISCHE AKU-PANELEN

AKOESTISCHE houten panelen IN STRAK DESIGN

Verwijder galm en creëer een mooie, natuurlijke look

Het houten paneel kan worden gebruikt voor het creëren van prachtige wand- en plafondbetimmeringen. De houten wand- en plafondpanelen geven de ruimte een moderne en sfeervolle uitstraling. Het paneel is geluiddempend en verwijdert nagalm, wat de akoestiek in de kamer drastisch verbetert. Én is verkrijgbaar in 8 stijlvolle kleuren die passen in elk interieur.

Afmetingen Akupanel

Alle panelen zijn 2400 x 600mm en hebben een totale dikte van 22mm. Deze panelen staan ook bekend als akupanel. De kleuren (Black, Natural, Smoked en Walnut) kunnen we zelfs leveren in 3000 x 600mm.

Panelen met akoestisch vilt en fineer latten
De latjes zijn 27mm breed
Tussenruimte is 13mm
Diepte van de tussenruimte is 12,5mm tot aan het vilt
Het vilt is 9,5mm dik

 

INSPIRATIE 3 MULTIPLANKVLOER (1)-min.jpeg

Duurzaam en decoratief

Het akoestisch vilt is gemaakt van gerecycled plastic. Dit vilt neemt het geluid op en zorgt voor de geluidsdemping. 

Wil je de kleurstalen bewonderen of een vrijblijvende prijsopgave voor een stijlvolle akoestische oplossing voor bij jou thuis? Maak dan een afspraak via onze website.

 

VERHAAG AFBOUW INSPI KANTOOR  8.jpg

COBRA ART KUNST-AANWINST

SHOWROOM WOON-DROOM SELECT VERKOOPPUNT

Een persoonlijke stijlvoorkeur die het interieur cachet geeft!

Cobra Art Company, opgericht in 1983 als een familiebedrijf is één van de meest toonaangevende Internationale kunstgroothandel en distributeur in fotografie op plexiglas, schilderijen, kunstwerken en objecten. De collectie betreft werken van topfotografen en kunstenaars die internationaal naam hebben gemaakt met hun prachtige fotokunst en schilderijen.  De werken zijn altijd in Limited Edition. Deze kunst is verkrijgbaar bij een select aantal verkooppunten in Nederland.

IMG_E8166.JPG

Select advies- en verkooppunt voor abstracte Cobra Art kunst

In de showroom Woon-Droom in Sevenum is, naast Verhaag, Salet Woonidee gevestigd. Zij zijn advies- en verkooppunt van deze mooie abstracte kunst. In de showroom zijn een aantal eyecatchers te bewonderen. Op zoek naar een specifiek item? Laat je dan vrijblijvend op afspraak adviseren door het team van Salet Woonidee. 

Salet Woonidee | Horsterweg 38 Sevenum

IMG_8165.JPG

Geïnspireerd geraakt en hulp nodig bij jouw eigen keuzes?

Onze experts helpen je graag verder met jouw project.

Maak nu een afspraak